Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Ultratone Athletic otthoni biostimulációs berendezés

Raktárkészlet: NINCS
Ultratone Athletic otthoni biostimulációs berendezés
 • Ultratone Athletic otthoni biostimulációs berendezés
 • Ultratone Athletic otthoni biostimulációs berendezés
 • Ultratone Athletic otthoni biostimulációs berendezés
 • Ultratone Athletic otthoni biostimulációs berendezés
195 580 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
2 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Az Ultratone Athletic nélkülözhetetlen társa az aktív alakformálásban, sportban és rehabilitációs lehetőségek terén mindazoknak, akik rendszeres mozgással is karbantartják önmagukat. Segít a fizikai csúcsteljesítmények elérésében, az izomzat ápolásában és sérülések esetén a mielőbbi felépülésben

Kiegészíti és javítja az atlétikai edzést, gyorsítja az izomtevékenység eredményeit, és ultragyors rehabilitációt nyújt.

 

 • Kevesen tudják, hogy közönséges torna esetén kezdetben izomrostjainknak mindössze 50-60%-át tudjuk csak elérni. A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy izmaink szigorúan meghatározott hierarchikus sorrendben érhetők el. Először a kis motoros egységek aktivizálódnak, amelyek egyébként is napi használatban vannak, és megfelelő a tónusuk.

  Azonban az alakért felelős, nagy tömegű izmok csak nagyon lassan és sok erőfeszítés után jönnek újra működésbe. Ez az, ami miatt 3-4 hónapos megerőltető hagyományos edzőtermi munkát igényel testformáló izmaink kontrollálási képességének visszanyerése, szakavatott tréner irányításával. Sokak kitartása ennyi idő alatt felőrlődik. Statisztikai tény, hogy a személyi edzők ügyfeleinek 65%-a feladja, abbahagyja az edzést 2 hónapon belül.

  Az edzőteremben ráadásul nagyon nehéz összetett célokat megvalósítani: egyszerre zsírt égetni, izomtónust és tartást javítani, feszesebb körvonalakat elérni. Ehhez nagyon jól tervezett, komplex edzéstervre, és hosszabb intervallumú edzésre van szükség.
   
  Az Ultratone professzionális vagy otthon használható biocomputereinek fizioszekvenciálisan optimalizált programjai már az első kezelés alkalmával igazoltan elérik a szövetrendszer 100%-át. Az Ultratone biostimuláció beállításai révén éppen a nagy motoros egységek reagálnak először, a hagyományos tornához képest többszörös hatékonysággal, rövid időn belül formába hozva Önt. 

  Ultratone Athletic készlet:
  A készülék egy elegáns hordtáskában kerül átadásra, a hozzátartozó hálózati adapterrel, 16 db öntapadó elektródával, magyar és angol nyelvű használati utasítással és felhelyezési ábrákkal. A készülék üzemeltethető 6 db 1,5V-os ceruza elemről is, amennyiben fontos a hordozhatóság. 

  A termékhez vásárolható kiegészítő öntapadós testelektróda és testelektróda szett is, ami megfelelő karbantartás mellett akár évekig zökkenőmentesen használható, így hosszú távon gazdaságosabb a cserélhető elektródáknál.

   

  A készülék egy elegáns hordtáskában kerül átadásra, a hozzátartozó hálózati adapterrel, 16 db öntapadó elektródával, magyar és angol nyelvű használati utasítással és felhelyezési ábrákkal. A készülék üzemeltethető 6 db 1,5V-os ceruza elemről is, amennyiben fontos a hordozhatóság. (LR6) (Az elem nem tartozék.)

  1.) KITARTÁS ÉS ÁLLÓKÉPESSÉG

  Egyesíti a bemelegítési fázishoz az izmok aktivizálásához szükséges nyirokmasszázst és az erőteljes hosszú összehúzódásokat a lassú vörös izmok megerősítése céljából. Az eredmény: megnőtt teljesítmény, kitartás és állóképesség. A program az oxigén abszorpciót is javítja, növeli a fáradtsággal szembeni ellenállást. Különösen javasolt az olyan hosszú távú állóképességet igénylő sportágakra, mint amilyen a távfutás, a terepfutás, a kerékpározás, hegymászás, stb...

  2.) ERŐ FEJLESZTÉS

  Ez az ERŐ (Strength) program egy átfogó izomerősítő tréning, amelyet a londoni University College kutatásait követve fejlesztettünk ki. Ezek a kutatások azt mutatták, hogy az Ultratone fizioszekvenciális biostimuláció többszörösen gyorsabban eléri a nagy testformáló izmokat, mint a hagyományos torna. A program megerősíti a lassú vörös testtartó izmokat és így nagyon jó hatású az általános test tónusfokozásra és testszobrászatra. A fáradtsággal szembeni ellenállást is növeli a fehér gyors izmokban növelve az energia érzését még megerőltető igénybevétel után is. Kitűnő azok számára, akiknek revitalizálni kell az edzetlen izmaikat sporteseményekre való készülés során, vagy egyszerűen csak fittebb, erősebb, jó alakú testet szeretnének elérni.

  3.) ROBBANÉKONYSÁG

  Különösen azoknak ajánljuk, akik gyorsizmaik erősítést igényelik az olyan sebességgel összefüggő sportágakhoz kapcsolódóan, mint a sprintelés, a tenisz, fallabda, futball, síelés, stb... A gyorsizmokat igen nehéz aktivizálni normál edzéssel, de ez a program nagyon hatásosan javítja a reakcióidőt, növeli a gyors izmok erejét és sebességét. A program egyúttal ideális szezon előtti és normál edzésprogramot is jelent, ezen sportok és tevékenységek számára, jelentősen növelve a sérülésekkel szembeni ellenállást.

  4.) HELYREÁLLÍTÁS ÉS  REHABILITÁCIÓ

  Nagyon nehéz hagyományos módon tornáztatni a testet közvetlenül egy túlerőltetéssel járó fizikai tevékenység után, a tejsavak felhalmozódása miatt. Verseny után a program nagyon jótékony hatású. Egyrészt szivattyúzó nyirokmasszázs hatást fejt ki, hogy lassan eltávolítsa az ártalmas méreganyagokat és folyadékokat, helyreállítva az izmok teljes kapacitását. Másrészt a program váltogatja a megnövekedett véráram fázisokat a fájdalom csökkentő és endorfin felszabadító magas és alacsony frekvenciás szakaszokkal, a helyreállítás maximalizálása, a test pihentetése és regenerálása céljából.

  5.) TENS ÉS FÁJDALOMCSÖKKENTÉS

  Amennyiben sportsérülés szerencsétlen esete fordul elő, Ultratone Athletic TENS programja segít kezelni a sérülést, és helyreállítani a teljes fittséget a lehető legrövidebb idő alatt. A váltakozó impulzusok helyi és általános fájdalomcsillapító hatást nyújtanak valamint serkentik az endorfin termelést az optimális fájdalomcsillapítás érdekében.

  6.) ULTRATONE MASSZÁZS ÉS GÖRCSHAJLAM CSÖKKENTŐ PROGRAM
   

  Ezt a programot arra tervezték, hogy oldja az izomgörcsöt. Segít visszaállítani a feszes és merev izmok hajlékonyságát. Gyengéd rotációs impulzusok aktiválják a véráramot és oxigént juttatnak az érintett területre, helyreállítva az egészséges izomfunkciót. A  program görcs megelőzésre illetve nyújtó programként is használható egy rehabilitációs edzőprogramon belül.

   

   

  HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ, letöltése itt >>>

 • Tanúsítás
  CE
  Márka
  Ultratone
  Raktárkészlet
  NINCS
  A vásárlás után járó pontok
  3 912 Ft
Webáruház készítés