Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


P9 - Izom kidolgozás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P9 - Izom kidolgozás férfiaknak - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 

 

 

 • A kazettán található programok:

   

  a.)   Body Building: 30 perc

  Az orosz atléták tömegizmainak növelésére használt híres Kotz edzőprogram alapján működő intenzív és erőteljes nagyfrekvenciás stimuláció teljesen megfeszíti az izmokat maximális erővel. Rövid bemelegítési időt intenzív összehúzódási ciklusok követnek. Az izmok könnyű súlyokkal való ellen terhelése javasolt a maximális hatékonyság érdekében. A program lelazítási ciklussal zárul.

   

  b.)   Mellizmok: 20 perc

  Ez a változatos összehúzódási és frekvencia rotációs program, amelyet az orosz stimulációs programból adaptáltak, felpumpálja az izmokat teljes intenzitással sima, de teljesen kényelmes és kontrollált módon. Helyi izomterhelést használ a mellizom edzés optimalizálása és gyors, mégis biztonságos eredményeinek elérése céljából.

   

  c.)   Vádli: 30 perc

  Ez a program, amely a világhírű kanadai edző, Charlie Francis által végzett kutatásokat követi, a vádli stimulálása, edzése és fejlesztése céljából készült annak érdekében, hogy fáradtságálló lábizmokat eredményezzen. Lehetővé teszik egy elfoglalt ember számára, hogy biztonsággal és energiával vegyen részt futásban és egyéb sport tevékenységekben.

   

  d.)   Négyfejű izmok: 30 perc

  Ez a program azon izomcsoportokkal való foglalkozásra lett kifejlesztve, amelyek leginkább hajlamosak rendszeres tornáztatás hiányában, illetve lábsérülés következtében gátolt normál mozgás esetén sorvadásra. A gyengéd bemelegítést követő optimális intenzitású edzés újraneveli és felépíti a négyfejű izmot a teljes mozgástartomány visszaállítása és a teljesítmény és erő növelése céljából.

 • Márka
  Ultratone
  A vásárlás után járó pontok
  406 Ft
Webáruház készítés