Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


P11 - Sport - ULTRATONE Futura Plus program kazetta

 P11 - Sport - ULTRATONE Futura Plus program kazetta
20 320 Ft
Márka:
Ultratone
Hívja szakértőnket!:
+36 1 265 5223
Garancia:
1 év
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Ezt a kazettát ingyen megkapják a Futura Plus készüléket megvásárló férfi vásárlók.

 

 

 • A kazettán található programok:

   

  a.)   Sebesség: 45 perc

  Ez az ideális program gyors, fehér izmok mozgatására és azok edzésére, hogy rándulás vagy sérülés kockázata nélkül érjünk el nagyobb reagálást. A gyors impulzusok és felgyorsult stimuláció a megfelelő izomrostokat célozza meg, növelve azok sebességét és reagálási képességeit.

   

  b.)   Állóképesség: 45 perc

  A Futura Plus Állóképesség Program olyan tanulmányokból ered, amelyek azt mutatják, hogy az elektromos stimuláció hogyan tudja növelni a kitartást és az állóképességet. Kifinomult és preciz program, amely tökéletes kitartásedző kezelést nyújt. A program, amely egy gyengéd bemelegítéssel kezdődik, gyorsan hosszú összehúzódásokból álló szekvenciára tér át alacsony és közepes frekvenciák mellett a lassú oxidatív (S.O.) vörösizomrostok és a gyors oxidatív/Glikolitikus (F.O.G.) közepes izomrostok erősítése céljából, az állóképesség és a fáradtságállóság javítása érdekében.

   

  c.)   Erő: 30 perc

  Az erő jelentős javulása érhető el, ha rendszeres Futura Plus Erő Programmal egészítjük ki a normál tornatermi Body building foglalkozást. Nemcsak az eredmények fognak jelentősen felgyorsulni, hanem a sérülés kockázata is csökken, mivel a Futura Plus Program pontosan időzíti az összehúzódásokat és kiegyenlíti azokat a megfelelő pihenési időkkel és impulzus frekvenciákkal.

   

  d.)   Rehabilitáció: 30 perc

  Az egész világon a Sportkórházakban végzett tanulmányokon alapulva, ez a program segít csökkenteni az ödémát, és gyengéden újraedzeni az elgyengült vagy sérült izmokat. A gyengéd impulzusok gyógyítják és helyreállítják mind az izmot, mind a kötőszövetet.

 • Márka
  Ultratone
  A vásárlás után járó pontok
  406 Ft
Webáruház készítés