Új jelszó kérése
Telefonos segítség

Telefonos segítség: 06 1 343 2975

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Üdvözöljük webáruházunkban!

60 év tudományos kutatása áll az angol gyártmányú ULTRATONE biocomputerek mögött, amelyek mindenfajta fizikai megerőltetés nélkül segítenek helyreállítani a test izmainak feszességét és erősségét.

Sőt! A cserélhető programkazetták segítségével, rendszeres alkalmazás mellett, olyan területeken is hosszan tartó eredmények érhet el az otthona kényelmében, mint az arcfiatalítás, a méregtelenítés, a rehabilitáció, az izomerősítés, a stresszoldás, vagy akár az alakformálás.

Ha egy  igazán sokoldalú és hasznos ajándékkal szeretné meglepni Önmagát és családtagjait, nem kell tovább keresnie! Az ULTRATONE-nal hosszú távon megőrizheti teste fittségét!

Lábfájás, lábdagadás, vizesedés? Fáradt, nehéz végtagok esténként? Túlsúly vagy cellulit problémák (narancsbőr)? Van megoldás!

Hasonló problémákra nyújt tartós megoldást a DOCTOR LIFE hullámmasszázs készülék, amelyet otthona kényelmében alkalmazhat, akár olvasás vagy TV nézés közben! Már az első használatnál érezhető, ahogy a vérkeringés és a nyirokáramlás új életre kel a lábakban. A készülék rendszeres használatával a végtagok felszabadulnak, könnyebbé és pihentebbé válnak!

Csatlakozzon Ön is az 1600 magyar háztartáshoz, orvosi klinikához és szépségközponthoz, ahol rendszeresen alkalmazzák a DOCTOR LIFE készülékeket az egészségért!

 

 

Webáruház készítés